Direct naar de contentDirect naar de footer

Het hotel is beperkt open

Van der Valk Hotel Apeldoorn, heeft helaas vanaf 02 februari wederom te maken met extra maatregelen. Wat houdt dit in voor het Hotel? Wij zijn beperkt geopend, dit betekent dat al onze faciliteiten inclusief het restaurant, zwembad, fitness en hotelbar gesloten zullen zijn.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

  • Inchecken kan dagelijks vanaf 14.00 uur.
  • Check-in bij voorkeur alleen, we proberen hiermee onnodige drukte in de lobby te voorkomen.
  • Volgt u de aangegeven routing voor in- en uitgangen.
  • Betaling in het gehele hotel is alleen toegestaan per pin of creditcard.

Ondanks dat ons hotel geopend is willen wij de maatregelen vanuit het RIVM en Rijksoverheid zo strikt mogelijk opvolgen. We hebben derhalve besloten om enkel noodzakelijke hotelovernachtingen te laten plaatsvinden, daar wij gezien de situatie ook geen volwaardige Van der Valk beleving kunnen bieden.

Via deze weg willen wij u verzoeken om de reden van uw bezoek aan ons hotel te heroverwegen. Het RIVM en Rijksoverheid vragen een ieder zijn verantwoording te nemen en alleen te reizen indien dit noodzakelijk is. Indien dit het geval is, verwelkomen wij u natuurlijk graag. Mocht u toch af willen zien van uw bezoek aan ons hotel zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing:

Eten & drinken

Ontbijt, lunch en diner in het restaurant

  • Ontbijt wordt geserveerd in een take away box en kan afgehaald worden in de hotel lobby. Deze dient genuttigd te worden in de hotelkamer of buiten het hotel.
  • Lunch wordt aangeboden via een take away menu. Dit kan afgehaald worden in de hotel lobby. Dit dient genuttigd te worden in de hotelkamer of buiten het hotel.
  • Diner is niet mogelijk in het restaurant. Wij hebben een zeer beperkte take away. Dit kan afgehaald worden in de hotel lobby. Dit dient genuttigd te worden in de hotelkamer of buiten het hotel.
  • Hotelbar is gesloten

Room service
Helaas bieden wij geen roomservice aan.

Brunch, lunchbuffet en Live Cooking
Brunch, lunchbuffet en Live Cooking bieden bij op dit moment niet aan

Zwembad

Helaas is ons zwembad gesloten.

Fitness & Wellness

De wellness en de fitness zijn gesloten.

Veelgestelde vragen

Kunnen we in het restaurant eten?
Nee, helaas is ons restaurant gesloten.

Welke maatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja, u kunt een kamer boeken indien uw bezoek aan ons noodzakelijk is.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Nee, het restaurant is gesloten voor Lunch en Brunch

Is de Live Cooking geopend?
Nee, vanwege de gezondheidsvoorschriften van de overheid kunnen we op dit moment geen Live Cooking aanbieden.

Is het zwembad open?
Nee, het zwembad is gesloten

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Helaas zijn al onze faciliteiten gesloten

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een elektrische fiets huren bij het hotel?
Nee helaas is dit nu niet mogelijk

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 02 februari 2021