Direct naar de contentDirect naar de footer
Vrijdag 12 mei 2023 Lente diner
Vrijdag 12 mei 2023 Lente diner

The Glass House

Dineren op een unieke locatie

The Glass House

Seizoensgebonden gerechten met bijpassende wijnen

Lente diner - 12 mei 2023

De eerste editie van de "Fine Dining Experience" staat voor de deur! Deze eerste editie staat in het teken van de lente! De avond begint met een feestelijk glas bubbels en een overheerlijke amuse. Wij nemen u mee naar een onvergetelijke avond waarin onze chef kok verfijnde seizoensgebonden gerechten met onverwachte smaakcombinaties zal bereiden.

Bent u al klaar voor een culinaire avond wat u nog niet eerder heeft beleefd? Wij kijken er naar uit om u en uw gezelschap tussen 18.30 en 19.00uur met onze meest gastvrije glimlach en onze uitstekende service te mogen ontvangen.

Tarieven:

5-gangen diner: €72,50 euro p.p

3-gangen wijn arrangement: €27,50 euro p.p

5-gangen wijn arrangement: €37,50 euro p.p

Diner

  • Ontvangst met bubbels en een Amuse
  • Een uitgeserveerd 5-gangen diner
  • Bijpassende wijnen
  • Luxe atmosfeer
  • Een onvergetelijke culinaire avond
Dineren op een unieke locatie

Dineren op een unieke locatie

"The Glass House," het pareltje van Hotel Apeldoorn. Deze ruimte is direct gelegen aan onze hoteltuin waar het beschikt over een royaal terras waar in de lente onze kleurrijke bloemen enorm in bloei staan. Kom gezellig samen met vrienden, familie of zakenpartners genieten van een uniek diner op een unieke locatie!

Culinair genieten

Culinair genieten

Voor een optimale belevenis verrassen wij u graag met een 5-gangen diner waarin onze chef kok u mee neemt in gerechten gericht op de lente. Met verfijnde seizoensgebonden producten en uitstekende smaakcombinaties zorgt onze chef kok voor een diner waarin alle gerechten volledig tot zijn recht komen.

Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen/allergieën.

Bijpassende wijnen

Bijpassende wijnen

Dit bijzondere diner is natuurlijk pas compleet met goede uitgekozen bijpassende wijnen! Voor elk gerecht is een wijn uitgekozen die in combinatie met het bijbehorende gerecht een ware smaaksensatie zal creëren. Voor de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze bediening.

Reserveren

Reserveren

Wilt u dit onvergetelijke diner ook niet missen? Reserveer dan nu uw tafel via sales@apeldoorn.valk.nl

* Uw tafel is pas gegarandeerd nadat u de bevestiging heeft ontvangen.