Direct naar de contentDirect naar de footer
;

December

  • Koopzondag:Op zondag 2, 9 en 16 december kunt u alvast de eerste inkopen gaan doen voor de feestdagen. Het centrum van Apeldoorn heeft deze zondag Koopzondag
  • Kerstmarkt Kasteel de Cannenburch: Van vrijdag 7 december tot en met 9 december vind de 31ste editie van de kerstmarkt bij kasteel de Cannenburch in Vaassen plaats. Hier vind u meer dan 100 kramen met verschillende kerstartikelen en winterse lekkernijen. De sfeerverlichting, de koren en de muziekgroepen maken het evenement helemaal compleet. De entree kosten voor de kerstmarkt zijn €2 euro.
  • Winterfair bij kinderparadijs Malkenschoten: Op zaterdag 8 december en zondag 9 december is het weer tijd voor de Winterfair bij Kinderparadijs de Malkenschoten. Deze winterfair is leuk voor jong en oud!Meer dan 60 kramen en de leukste activiteiten en workshop maken deze dag compleet. De toegang is €2.50.
  • Pop up Foodhallen: Van 14 tot en met 16 december vind de tweede editie van de pop-up foodhallen plaats in de Zwitsalfabriek in Apeldoorn. Vier dagen lang kunnen bezoekers genieten van eten, drinken, kraampjes en muziek! en dat allemaal in kerstsfeer.
  • Winterfair Apeldoorn Centrum: Op 15 december is het zo ver en zal het centrum van Apeldoorn helemaal in het teken staan van de kerst. Tussen 12:00 en 17:00 kunt u lang de verschillende kramen wandelen en helemaal in de kerstsfeer komen.
  • Zaag je eigen kertboom: Op 8, 9, 15 en 16 december organiseert Nationaal Park de Hoge Veluwe het zaag je eigen kerstboom event. Op deze manier wordt het park geholpen en heeft u zelf uw eigen gekapte kerstboom in huis. De dennenboom mag gratis mee naar huis genomen worden u betaald enkel de entree voor het park.
  • Winterpaleis het Loo: Het stallenplein van Paleis het Loo zal worden omgetoverd tot een sprookjesachtige ruimte tijdens winterpaleis het Loo. Bezoekers kunnen kennis maken met hapjes en drankjes volgens historisch recept. Daarnaast zijn er workshops, demonstraties en een tal van activiteiten die uw bezoek compleet maken. het Winterpaleis is te bezoeken van 15 december tot en met 6 januari van 10:00 tot 17:00. de schaatsbaan zal het middelpunt zijn op het Stallenplein. (het paleis zelf is gesloten ivm renovatie)
  • Wintercircus: Tijdens de feestdagen er even op uit met het hele gezin? Dan is een bezoek aan het wintercircus zeker een must! Van 24 december tot en met 30 december vind het jaarlijkse wintercircus plaats in Apeldoorn. Een gegarandeerd geslaagd uitje voor Jong en Oud!
  • Aftelfeest: Op maandag 31 december is het zover en tellen we gezamenlijk af naar het nieuwe jaar. Op het marktplein zal een spectaculaire vuurwerkshow plaat vinden om zo knallend het nieuwe jaar in te luiden!