Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Wellness

Drukte, haast, stress en onrust. Juist even toe aan rust en ontspanning? Ervaar ultieme verwennerij in de wellness van de Valk Exclusief Hotels. Steeds meer Valk Exclusief Hotels beschikken over diverse wellness faciliteiten. Boek uw nachtje weg en geniet direct van de wellness mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verwarmde zwembaden, Finse sauna’s en Turkse stoombaden? De hotels leggen u graag in de watten. Boekt u een verblijf bij één van de Van der Valk Hotels? U kunt dan gratis van de wellness gebruik maken. Naast dat de hotels over een openbare wellness beschikken, zijn de hotelkamers ook uitgerust met luxe. Denkt u hierbij aan luxe whirlpool en heerlijke regendouche. Kortom als bij Van der Valk ontbreekt het u aan niets. Zowel in de kamer als in het hotel kunt gebruik maken van de wellness faciliteiten.

Geniet van de wellness

Bent u op zoek naar een wellness? Maak van een dagje wellness een compleet verblijf. Naast een dagje wellness kunt u ook direct een nacht erbij boeken. Stelt u zich eens voor: u heeft een drukke week achter de rug. U wilt er eigenlijk wel eens tussenuit. Het moet niet te ver weg zijn, niet te duur en hoeft niet meteen met vakantie. Boekt u dan een verblijf bij een Valk Exclusief Hotel. Tijdens uw verblijf kunt u namelijk vrijblijvend van de wellness faciliteiten gebruik maken. Neem een duik in een heerlijk verwarmd zwembad of kom volledig tot rust in één van de sauna’s. De wellness van de verschillende hotels is de plek waar rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten. U kunt onder andere gebruik maken van Finse sauna’s, infrarood sauna of een Hamman. Het verschilt per hotel wat de wellness faciliteiten precies zijn. Meer weten?

Bekijk de wellness faciliteiten per hotel

Wellness arrangementen

Maak uw verblijf compleet en boek een wellness arrangement. Kom volledig tot rust en laat u verwennen. De Valk Exclusief Hotels hebben speciale wellness arrangementen voor u samengesteld. Geniet van een overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en maak daarnaast gebruik van de wellness faciliteiten die de hotels u aanbieden.

Bekijk de wellness arrangementen