Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Bij het Van der Valk Hotel in Apeldoorn kun je genieten van heerlijk ontbijt, lunch of diner. Een menu geïnspireerd op de Aziatische en Franse keuken, met ook enkele heerlijke Van der Valk klassiekers.

Menukaarten

Menukaarten

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor bij het Van der Valk Hotel Apeldoorn. Er is een breed assortiment aan gerechten, maar ook volledige driegangendiners kunt u reserveren tegen een scherp tarief.

Meer informatie
Diner

Diner

Het stijlvol en elegant ingericht restaurant is uw avondje uit. Door verschillende nisjes en hoekjes oogt het restaurant gezellig. Ervaar het Van der Valk Exclusief zoals u gewend bent.

Reserveer
Pasta van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Hotelbar

Hotelbar

Van een heerlijk koud getapt biertje tot een cocktail die voor uw eigen ogen wordt bereidt. In de bar van het Van der Valk Hotel Apeldoorn bent u op de juiste plaats voor gezelligheid in een ongedwongen sfeer.

Reviewz
Gemiddelde score:
9,2
1959 beoordelingen
Alle beoordelingen
Leuk hotel. Mooie ruime nette kamers
Hotel Apeldoorn  Jan 

Leuk en nette hotel

TripAdvisor