Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Bij het Van der Valk Hotel in Apeldoorn kun je genieten van heerlijk ontbijt, lunch of diner. Een menu geïnspireerd op de Aziatische en Franse keuken, met ook enkele heerlijke Van der Valk klassiekers.

Menukaarten

Menukaarten

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor bij het Van der Valk Hotel Apeldoorn. Er is een breed assortiment aan gerechten, maar ook volledige driegangendiners kunt u reserveren tegen een scherp tarief.

Meer informatie
Diner

Diner

Het stijlvol en elegant ingericht restaurant is uw avondje uit. Door verschillende nisjes en hoekjes oogt het restaurant gezellig. Ervaar het Van der Valk Exclusief zoals u gewend bent.

Reserveer
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Hotelbar

Hotelbar

Van een heerlijk koud getapt biertje tot een cocktail die voor uw eigen ogen wordt bereidt. In de bar van het Van der Valk Hotel Apeldoorn bent u op de juiste plaats voor gezelligheid in een ongedwongen sfeer.

Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
2220 beoordelingen
Alle beoordelingen
Het is een fantastisch hotel maar ik miste voor de kinderen een speelhoek net als de valk Hoorn
Hotel Apeldoorn  Mevrouw blok 

Het hotel heeft een prachtige ligging en is goed bereikbaar.de kamers zijn zeer mooi en goed schoongemaakt het zwembad is prachtig en heerlijk warm , echt een aanrader! En tot slot het eten in het restaurant is ook goed en het personeel heel attent en vriendelijk

TripAdvisor