Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Salades

Salades

Verse salades voor u bereidt
  • BULGURSALADE *

    13,50

    Met ingemaakte kastanjechampignons, pompoen, kropsla, Vacherin Mont d’Or, kaneel, knoflook, limoen & rode peper

    * Vegetarisch
    Kleine portie 10,50
  • SALADE NIÇOISE *

    13,50

    Geserveerd met tonijn tataki, haricots verts, rode ui, aardappel, zwarte olijven & kropsla

    * Vegetarisch
    Kleine portie 10,50
  • HUZARENSALADE

    13,50

    Geserveerd met tonijn tataki, haricots verts, rode ui, aardappel, zwarte olijven & kropsla

    Kleine portie 10,50
  • CAESARSALADE

    13,50

    Romeinse sla, scharrelei, Parmezaanse kaas, ansjovis, croutons

    en naar keuze gegrilde kipfilet of gebakken gamba’s (+ € 2,50)

    Kleine portie 10,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • OMA’S TOMATENSOEP

    5,50

    Met daarin balletjes & bieslook

  • BOSPADDENSTOELENSOEP *

    5,50

    Met knoflook & peterselie

    * Vegetarisch
  • ERWTENSOEP

    6,50

    Geserveerd met roggebrood, katenham & selderij

  • Vis soep van strandkrabben

    7,50

    Met daarin Hollandse garnalen, schelpdieren, basilicum & sinaasappel

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • VERGETEN GROENTEN *

    8,50

    Geserveerd met kropsla, aardappelchips & een crème van Marokkaanse kerrie

    * Vegetarisch
  • GEITENKAAS *

    9,50

    Met een salade van dadels, sinaasappel, witlof, appelstroop & hazelnoten

    * Vegetarisch
  • HOLLANDS GARNALEN TRIO

    13,50

    Drie bereidingen van Hollandse garnalen: een cocktail, soepje & bitterbal

  • GEROOKTE IJSSELMEERPALING

    13,50
    Op getoast brood, citroencrème, peterselie & mosterdkruim
  • TARTAAR VAN NOORSE ZALM

    12,50

    Met een schuim van komkommer, limoengembercrème, zoetzure komkommer & gele kroepoek

  • KIPCOCKTAIL IN EEN MODERN JASJE

    10,50

    Een cocktail bestaande uit scharrelkip, citrusfruit, kerrie & kropsla

  • KLASSIEKE CARPACCIO

    10,50

    Dungesneden rundvlees, gemengde sla, pijnboompitten, truffeldressing, croutons & Parmezaanse kaas.

  • GEPEKELDE EN GEROOKTE RUNDERRIBEYE

    11,50

    Met een frisse salade, bietenchips, appel, mosterdcrème & een krokant van kerrie filodeeg

  • LAUWWARME PEKING EEND

    12,50

    Geserveerd in een wrap met Oosterse groenten, gemarineerde kool & Hoisin saus

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Champignons *

    9,50

    Gebakken champignons, geserveerd met getoast brood, brokkelkaas, krokante peterselie & truffelolie

    * Vegetarisch
  • GEFRITUURDE REUZE GAMBA’S

    12,50

    Op een salade van Thaise groenten geserveerd met pinda, citroengras en een mayonaise van Japanse citroen & gember

  • MINI ZWEZERIK TRUFFEL KROKETJES

    13,50

    Drie kroketjes met een salade van venkel, spekkruim en een specerijenmayonaise

Aanbevolen door de keuken

Aanbevolen door de keuken

  • BOERDERIJ EEND

    20,50

    Gebakken, geserveerd met witlof, krenten, aardappelchips & een jus van rode wijn

  • PROCUREUR

    19,50

    Karbonade zonder bot met bruine bonen, spek, zilver ui, piccalilly & vleesjus

  • SUKADE STEAK 220 GR

    23,50

    Gegrild, met champignons, Amsterdamse ui, spek, & pepersaus

  • KALFS RIBEYE

    24,50

    Gebakken en geserveerd met dikke frieten & Béarnaise saus

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten
  • LASAGNE VAN CHAMPIGNONS *

    16,50

    Lasagne van champignons, kaas, spinazie, pompoen, pastinaak, popcorn en een saus van kerrie

    * Vegetarisch
  • RAVIOLI GEVULD MET CHAMPIGNONS EN TRUFFEL *

    18,50

    Met zoetzure bloemkool, gegrilde mais en een saus van mosterd

    * Vegetarisch
  • KIKKERERWTEN CURRY *

    16,50

    Met daarin zomergroenten, kokosmelk, citroengras, cashewnoten & rijst

    * Vegetarisch
  • MAC & CHEESE *

    16,50

    Klassiek Amerikaans gerecht van pasta en kaas geserveerd met pompoen, spinazie & knoflook

    * Vegetarisch
  • CHILI SIN CARNE *

    16,50

    Kidneybonen, rode ui, knoflook, puntpaprika’s, tomatensaus, chili specerijen & tortilla chips

    * Vegetarisch
Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Kipsaté

    17,50

    Gegrild, gemarineerde kool, seroendeng , kroepoek & een licht pikante pindasaus

  • GEROOSTERD KIPPETJE

    20,50

    Op Beppe’s wijze geroosterd scharrelkippetje, dikke frieten, appelcompote & kerrie saus

  • KALFSLEVER

    17,50

    Gebakken met spek, ui, gegrilde appel & vleesjus

  • SCHNITZEL

    16,50

    Met een garnituur van paprika, champignons, ui & Stroganoffsaus

  • SHORT RIBS APELDOORN

    18,50

    De specialiteit van de chef: geserveerd met bloemkool, appelcompote & BBQ saus.

  • TOURNEDOS (200 g)

    23,50

    Geserveerd met champignons, knolselderij & Béarnaisesaus.

Wenst u een andere saus? Wij bieden keuze uit champignonsaus, peperroomsaus of Stroganoffsaus.

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • SLIPTONG

    20,50

    Drie stuks gebakken deze geserveerd met zeekraal, tomaat & een witte wijn saus

  • Noorse zalm

    19,50

    Gegrild, en geserveerd met spinazie, aardpeer, artisjok & Hollandaisesaus

  • ATLANTISCHE TONGFILETS

    23,50

    Gegrild met broccoli, winterwortel, aardpeer, zoete aardappel & een saus van gebruinde boter

  • KABELJAUW OP OOSTERSE WIJZE

    23,50

    Gebakken en geserveerd in een pittige groentebouillon met champignons, wortel, kool, rode peper, citroengras, gember & soja

Zomergerechten voor de kleine eter

Zomergerechten voor de kleine eter

  • NOORSE ZALM

    17,50

    Gegrild, spinazie, venkel, zilver ui & Hollandaisesaus

  • KIPSATÉ

    14,50

    Gegrild, gemarineerde kool, seroendeng, kroepoek & licht pikante pindasaus

  • TOURNEDOS 150 GR

    19,50

    Daarbij champignons, knolselderij, Amsterdamse ui en een Béarnaisesaus

  • SLIPTONG

    16,50

    Twee stuks gebakken deze geserveerd met zeekraal, tomaat en een witte wijn saus

  • KIKKERERWTEN CURRY *

    14,50

    Met daarin aubergine, ui, koriander, kokosmelk, citroengras, cashewnoten & rijst

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten wordt friet, mayonaise & warme groenten geserveerd.

Op verzoek kunt u ook nog gebakken aardappelen, salade of huisgemaakte appelcompote bestellen.

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • KAAS VAN DE VALK VERSMARKT

    7,50

    Vijf verschillende kaassoorten, daarbij druiven, appelstroop, walnoten & crackers.

  • SORBET APELDOORN

    6,50

    Seizoenfruit, bananensorbetijs, bloedsinaasappelsorbetijs, vruchtencoulis & koekkruimels

  • DAME BLANCHE

    6,50

    Vanille roomijs in chocolade & warme chocoladesaus

  • GRANOLA

    6,50

    Met een sorbet van kersen, witte chocolade schuim en gebruinde kokos

  • SPEKKOEK

    7,50

    Met een crème van pure chocolade, gedroogd eiwit, sorbet van mandarijnen en pistachenootjes

  • NOTEN, NOTEN & NOTEN

    7,50

    Notencake met daarop een amandel macaron gevuld met hazelnoten crème, sponscake van pistachenootjes,

    gesuikerde pecan noten, kastanje karamel & sorbetijs van boerenkarnemelk

  • APPEL-RABARBER KRUIMEL

    6,50

    Jonagold appel, rabarber, amandelspijs, aardbeien sorbetijs, vanilleschuim en koekkruimels

  • BOLLETJE IJS NAAR KEUZE

    3,50

    Maak een keuze uit ons assortiment huisgemaakt ijs, vraag de bediening naar de smaken

    2 bolletjes: €3,50

    3 bolletjes: €4,50

  • VOOR BIJ DE KOFFIE OF THEE

    5,50

    Vijf stuks huisgemaakte zoete lekkernijen.