Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Salades

Salades

Verse salades voor u bereidt
  • JAPANSE SALADE *

    16,50

    Glasnoedels | wakame | avocado | tomaat | tatsoi sla | ei met rode peper | sesamzaad |

    limoen | krokant rijstvel | naar keuze: tonijn tataki of beef tataki (+ € 3,5) of tonijn tataki en beef tataki (+ € 6,5)

    * Vegetarisch
    Kleine portie 11,50
  • CAESARSALADE

    16,50

    Romeinse sla | ei | Parmezaanse kaas | ansjovis | gedroogde ham | croutons | naar keuze:

    Gegrilde kipfilet of gebakken gamba’s (+ € 2,5) of kipfilet en gamba’s (+ € 3,5)

    Kleine portie 11,50
  • SALADE CAPRESE

    16,50

    Snack tomaten | mozzarella bolletjes | pasta | rucola | rode sla | pesto vinaigrette

    Kleine portie 11,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • OMA’S TOMATENSOEP

    6,75

    Rundergehaktballetjes | peterselie

  • VIETNAMESE PHO *

    7,50

    Noedelsoep | champignons | lente ui | puntpaprika | limoen | rode peper | gember | basilicum | soja | pinda’s

    * Vegetarisch
  • STRANDKRABBEN SOEP

    8,50

    Garnalen | schelpen | tomaat | sinaasappel | basilicum

  • MOSTERDSOEP

    6,75

    Mosterd | gerookte zalm | bieslook

Keuken open van 11.00 tot 23.00 uur.

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • BROODPLANK *

    5,75

    Breekbrood | boerenboter | aïoli | kruidenboter

    * Vegetarisch
  • TACO’S *

    9,50

    Avocado | tomaat | rode peper | kidneybonen | ui | maïs | granaatappel | koriander | crème fraîche

    * Vegetarisch
  • GEITENKAAS *

    10,50

    Sinaasappel | bramen | witlof | gebruinde hazelnoten | Rinse appelstroop | crackers

    * Vegetarisch
  • HOLLANDSE GARNALEN COCKTAIL

    14,00

    Garnalen uit Stellendam | kropsla | avocado | citroen crème | Jonagold appel | cocktailsaus | rijstvel | bieslook

  • DUO VAN GEROOKTE ZALM

    13,50

    Twee bereidingen van gerookte zalm | blini | bloemkool | mosterdzaad | limoen crème | piccalilly crème | cassave | kropsla

  • TONIJN & BEEF TATAKI

    14,00

    Tonijn tataki | beef tataki | glasnoedels | wakame | soja | gember | wasabi

  • KLASSIEKE CARPACCIO

    11,50

    Dungesneden rundvlees | gemengde sla | pijnboompitten | truffeldressing | croutons | Parmezaanse kaas

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • LAUWWARME PEKING EEND

    13,50

    Pannenkoekjes | Oosterse groenten | atjar | Hoisin saus

  • GEFRITUURDE REUZE GAMBA’S

    15,50

    Twee stuks | Thaise groenten | pinda | citroengras | mayonaise van Japanse citroen | gember

  • GEPOFTE AARDAPPEL

    13,50

    Gerookte zalm | zure room | cheddar | groene kruiden | mosterdsaus

Vis noch vlees

Vis noch vlees

Vegetarische gerechten
  • LASAGNE VAN POMPOEN *

    19,00

    Spinazie | hazelnoten | Grana Padano | doperwten | gele wortel | artisjok | selderij

    * Vegetarisch
  • PITTIGE NOEDELS *

    18,50

    Omeletreepjes | Aziatische groente | limoen | sambal | soja | pinda’s

    * Vegetarisch
  • THAISE GROENTEN CURRY *

    18,50

    Peen | paksoi | ui | boontjes | zoete pinda | kokos | basmati rijst

    * Vegetarisch
  • RISOTTO VAN PARELGORT *

    19,00

    Champignons | bloemkool | wortel | zomer truffel | gepocheerd ei | parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • SLIPTONG

    22,50

    Drie stuks gebakken | wortel | spinazie | spinazie | gefrituurde piepers | remoulade saus

  • ZEETONG

    36,50

    Gebakken | bloemkool | spinazie | wortel | citroen | witte wijn saus

  • SCHOLFILET

    20,50

    Gebakken | wortel | kool | zeekraal | kriel | choronsaus

  • NOORSE ZALM

    22,50

    Gegrild | asperge | artisjok | doperwten | lamsoren | wortel | hollandaisesaus

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • KIPSATÉ

    19,00

    Kippendijenvlees | atjar | Telor boemboe | kroepoek | seroendeng | krokante ui | licht pikante pindasaus

  • GEROOSTERD KIPPETJE

    21,50

    Op beppes’ wijze geroosterd | dikke frieten | appelcompote | kerrie saus

  • SCHNITZEL

    18,50

    Varkensvlees | paprika | champignons | ui | Stroganoffsaus

  • TOURNEDOS (200 gram)

    25,50

    Rundvlees | doperwten | peen | zilver ui | zoetzure bloemkool | piepers | Bearnaisesaus

  • SHORT RIBS APELDOORN

    20,50

    Rund | gegrild | bruine bonen | zoetzure bloemkool | appelcompote | BBQ saus

Wenst u een andere saus? Wij bieden keuze uit champignonsaus, peperroomsaus of Stroganoffsaus.

Gerechten voor de kleine eter

Gerechten voor de kleine eter

  • NOORSE ZALM

    19,00

    Gegrild | asperge | artisjok | doperwten | lamsoren | wortel | hollandaisesaus

  • SLIPTONG

    19,00

    Twee stuks gebakken | wortel | spinazie | spinazie | gefrituurde piepers | remoulade saus

  • TOURNEDOS 150 GR

    21,50

    Rundvlees | doperwten | peen | zilver ui | zoetzure bloemkool | piepers | Bearnaisesaus

  • KIPSATÉ

    17,00

    Kippendijenvlees | atjar van groenten | Telor boemboe | kroepoek | seroendeng | krokante ui | licht pikante pindasaus

  • THAISE GROENTEN CURRY *

    17,50

    Peen | paksoi | kool | boontjes | zoete pinda | kokos | basmati rijst

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten wordt friet, mayonaise & warme groenten geserveerd.

Op verzoek kunt u ook nog gebakken aardappelen, salade of huisgemaakte appelcompote bestellen.

Aanbevolen door de keuken

Aanbevolen door de keuken

  • SPARERIBS

    20,50

    Varkensvlees | coleslaw | frieten | BBQ saus

  • LAMSFILET

    23,50

    Gebakken | asperge | doperwten | tomaat | knolselderij | tijmjus

  • BAVETTE STEAK (200 G)

    24,50

    Gebakken | boontjes | doperwten | bloemkool | papadum | pepersaus

Streekgerecht van de week

Streekgerecht van de week

Streekgerecht

  • Streekgerecht van de week

    Wisselend gerecht bereid met ingrediënten van Nederlandse bodem, waarbij respect voor dier, milieu en duurzaamheid voorop staan. Deze trend wordt ook wel Lowfood genoemd. Vraag uw gastheer of -vrouw om een toelichting van dit streekgerecht.

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • DAME BLANCHE

    8,00

    Vanille roomijs | chocolade | warme chocoladesaus

  • SORBET APELDOORN

    7,50

    Fruit van het seizoen | twee soorten sorbetijs | vruchten coulis | slagroom | koekkruimels

  • AARDBEIEN

    8,50

    Vanille roomijs | slagroom | krokante amandelen

  • CHOCOLADE TAART

    8,50

    Spekkoek | frambozen | mango | bananensorbet

  • APPELTAARTJE

    7,50

    Ingemaakte kersen | vanillesaus | amandelen | mangosorbet

  • BOLLETJE IJS NAAR KEUZE

    4,50

    Maak een keuze uit ons assortiment huisgemaakt ijs, vraag de bediening naar de smaken

    2 bolletjes: €4,50

    3 bolletjes: €5,50

    + slagroom € 0,50

  • KRISTEL’S DELIGHT

    8,50

    Witte chocolade | perzik | spons cake | meringue | framboos | cassisbessen | bramensorbet

  • KAAS VAN DE VALK VERSMARKT

    10,50

    Vijf verschillende kaassoorten | druiven | appelstroop | cracker | walnoten

  • HUISGEMAAKTE ZOETE LEKKERNIJEN

    6,50

    Vijf stuks, eventueel lekker voor bij de koffie of thee.