Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen! Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Salades

Salades

Verse salades voor u bereidt
  • JAPANSE SALADE *

    16,50

    Glasnoedels | wakame | avocado | tomaat | tatsoi sla | ei met rode peper | sesamzaad |

    limoen | krokant rijstvel | naar keuze: tonijn tataki of beef tataki (+ € 3,5) of tonijn tataki en beef tataki (+ € 6,5)

    * Vegetarisch
    Kleine portie 11,50
  • CAESARSALADE

    16,50

    Romeinse sla | ei | Parmezaanse kaas | ansjovis | gedroogde ham | croutons | naar keuze:

    Gegrilde kipfilet of gebakken gamba’s (+ € 2,5) of kipfilet en gamba’s (+ € 3,5)

    Kleine portie 11,50
  • SALADE GEROOSTERDE GROENTEN

    16,50

    Geroosterde groenten | little gem & rode sla | chili crème | cranberry | pepita pitten | papadum

    Kleine portie 11,50
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • OMA’S TOMATENSOEP

    6,75

    Rundergehaktballetjes | peterselie

  • BOSPADDESTOELENSOEP *

    6,75

    Croutons | bieslook

    * Vegetarisch
  • RODE UIENSOEP

    7,50

    Toast brood | gegratineerd met kaas

  • ZOETE AARDAPPELSOEP

    7,50

    Gember | gele paprika | rode peper | taugé | Pad Thai noedels | munt | koriander

Keuken open van 11.00 tot 23.00 uur.

Heeft u vragen met betrekking tot allergenen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • BROODPLANK *

    5,75

    Breekbrood | boerenboter | aïoli | kruidenboter

    * Vegetarisch
  • TACO’S *

    9,50

    Avocado | tomaat | rode peper | kidneybonen | ui | maïs | granaatappel | koriander | crème fraîche

    * Vegetarisch
  • GEITENKAAS *

    10,50

    Sinaasappel | dadels | witlof | gebruinde hazelnoten | Rinse appelstroop | crackers

    * Vegetarisch
  • TONNATO & VITELLO

    14,00

    Tonijnsalade | gerookt kalfsvlees | rode ui | tomaat | geroosterde kikkererwten | curry crème | rucola

  • HOLLANDSE GARNALEN COCKTAIL

    14,00

    Garnalen uit Stellendam | kropsla | avocado | citroen crème | Jonagold appel | cocktailsaus | rijstvel | bieslook

  • DUO VAN GEROOKTE ZALM

    13,50

    Twee bereidingen van gerookte zalm | blini | bloemkool | mosterdzaad | limoen crème | piccalilly crème | cassave | kropsla

  • TONIJN & BEEF TATAKI

    14,00

    Tonijn tataki | beef tataki | glasnoedels | wakame | soja | gember | wasabi

  • PATÉ VAN WILD

    13,50

    Peer | ingemaakte krenten | witlof | mango | sla | zuurdesem crouton

  • KLASSIEKE CARPACCIO

    11,50

    Dungesneden rundvlees | gemengde sla | pijnboompitten | truffeldressing | croutons | Parmezaanse kaas

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • LAUWWARME PEKING EEND

    13,50

    Pannenkoekjes | Oosterse groenten | atjar | Hoisin saus

  • GEFRITUURDE REUZE GAMBA’S

    15,50

    Twee stuks | Thaise groenten | pinda | citroengras | mayonaise van Japanse citroen | gember

  • GEBAKKEN KIPPENLEVERTJES

    12,50

    Spek | ui | appel | spruitjes | mosterdjus

Vis noch vlees

Vis noch vlees

Vegetarische gerechten
  • LASAGNE *

    19,00

    Pompoen | spinazie | hazelnoten | Grana Padano | doperwten | gele wortel | artisjok | selderij

    * Vegetarisch
  • SOTO AYAM *

    18,50

    Vegetarische kip | rode peper | bleekselderij | gember | taugé | paprika | citroengras

    * Vegetarisch
  • THAISE GROENTEN CURRY *

    18,50

    Peen | paksoi | ui | boontjes | zoete pinda | kokos | basmati rijst

    * Vegetarisch
  • GEBAKKEN LITTLE WILLIES *

    19,00

    Worstjes van de Vegetarische Slager | risotto | ui | prei | kerrie | knoflook | rode peper | kaas

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • SLIPTONG

    22,50

    Drie stuks gebakken | wortel | ui | aardappel | remoulade saus

  • KABELJAUW

    23,50

    Gebakken | Chantenay wortel | spinazie | knolselderij | aardappel | grove mosterdsaus

  • ZEETONG (+/- 500 G)

    36,50

    Gebakken | spinazie | artisjok | zilverui | witte wijn saus

  • NOORSE ZALM

    22,50

    Gegrild | geroosterde groenten | gefrituurde kruiden | Hollandaisesaus

  • CATCH OF THE DAY

    Vraag onze bediening om de vangst van de dag

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • KIPSATÉ

    19,00

    Kippendijenvlees | atjar | Telor boemboe | kroepoek | seroendeng | krokante ui | licht pikante pindasaus

  • SCHARREL KIPFILET

    21,50

    Oosterse groenten | rijstnoedels | cashewnoten | chili knoflook saus

  • SCHNITZEL

    18,50

    Varkensvlees | paprika | champignons | ui | Stroganoffsaus

  • TOURNEDOS (200 gram)

    25,50

    Rundvlees | doperwten | peen | zilver ui | zoetzure bloemkool | piepers | Bearnaisesaus

  • SHORT RIBS APELDOORN

    21,50

    Rund | gegrild | bruine bonen | zoetzure bloemkool | appelcompote | BBQ saus

Wenst u een andere saus? Wij bieden keuze uit champignonsaus, peperroomsaus of Stroganoffsaus.

Gerechten voor de kleine eter

Gerechten voor de kleine eter

  • NOORSE ZALM

    19,00

    Gegrild | geroosterde groenten | gefrituurde kruiden | Hollandaisesaus

  • SLIPTONG

    19,00

    Twee stuks gebakken | wortel | ui | aardappel | remoulade saus

  • TOURNEDOS 150 GR

    21,50

    Rundvlees | doperwten | peen | zilver ui | zoetzure bloemkool | piepers | Bearnaisesaus

  • KIPSATÉ

    17,00

    Kippendijenvlees | atjar van groenten | Telor boemboe | kroepoek | seroendeng | krokante ui | licht pikante pindasaus

  • THAISE GROENTEN CURRY *

    17,50

    Peen | paksoi | kool | boontjes | zoete pinda | kokos | basmati rijst

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten wordt friet, mayonaise & warme groenten geserveerd.

Op verzoek kunt u ook nog gebakken aardappelen, salade of huisgemaakte appelcompote bestellen.

Aanbevolen door de keuken

Aanbevolen door de keuken

  • SPARERIBS

    21,50

    Varkensvlees | coleslaw | frieten | BBQ saus

  • KALFSSTEAK

    22,50

    Gebakken | bloemkool | truffel | hazelnoten | roseval aardappel | vleesjus

  • BAVETTE STEAK (200 G)

    24,50

    Gebakken | boontjes | doperwten | bloemkool | papadum | pepersaus

  • RUNDER ENTRECÔTE (250 G)

    25,50

    Gebakken | paddenstoelen | knolselderij | gefrituurde ui | dikke frieten | pepersaus

  • HERTEN BIEFSTUKJES (200 G)

    24,50

    Rode kool | zoete aardappel | stoofpeertje | amandel aardappel | wild jus

Streekgerecht van de week

Streekgerecht van de week

Streekgerecht

  • Streekgerecht van de week

    Wisselend gerecht bereid met ingrediënten van Nederlandse bodem, waarbij respect voor dier, milieu en duurzaamheid voorop staan. Deze trend wordt ook wel Lowfood genoemd. Vraag uw gastheer of -vrouw om een toelichting van dit streekgerecht.

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • DAME BLANCHE

    8,00

    Vanille roomijs | chocolade | warme chocoladesaus

  • GOLD CHOCOLATE

    8,50

    Bavarois | bananen sorbet ijs | spekkoek | karamel | meringue

  • CRÈME BRÛLÉE

    7,50

    Kastanjes | mandarijn sorbet ijs

  • TIRAMISU

    7,50

    Mascarpone | Kahlua | lange vingers | cacao | sinaasappel
    (bevat alcohol)

  • NOUGAT

    8,50

    Noten | honing | peer | banaan | filo deeg | noten crumble

  • GESTOOFDE APPEL

    8,50

    Vanille roomijs | kaneelschuim | kletskop

  • KAAS VAN DE VALK VERSMARKT

    10,50

    Vijf verschillende kaassoorten | druiven | appelstroop | cracker | walnoten

  • HUISGEMAAKTE ZOETE LEKKERNIJEN

    6,50

    Vijf stuks, eventueel lekker voor bij de koffie of thee.