Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Feestdagen

Geniet tijdens de gezelligste maanden van het jaar bij het Van der Valk Hotel in Apeldoorn. Vier samen met ons de eerste feestdagen in het hotel. Boek nu het 3-daagse kerstarrangement. Neem plaats bij de brunch of het feestelijke kerstdiner. De decembermaanden waren nog nooit zo gezellig als bij het nieuwe Van der Valk Hotel in Apeldoorn.

Meld u aan voor onze Valk Exclusief nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze Kerst arrangementen en activiteiten.

Fijne feestdagen!

Kerstdiner

Kerstdiner

Kom culinair genieten tijdens de kerstdagen. Reserveer en tafel in ons restaurant voor een 3 of 4 gangen diner. Vraag naar alle mogelijkheden die wij bieden tijdens de kerstdagen.

Kerstdiner
Kerstbrunch

Kerstbrunch

Voor het eerst zal er een Kerstbrunch geserveerd worden in het Van der Valk Hotel in Apeldoorn. Geniet van diverse gerechten en laat u tijdens deze feestelijke brunch in de watten leggen

Kerst Brunch
Kerstarrangement

Kerstarrangement

Na een gezellig diner overnachten in ons hotel? Boek het 3- daags kerst arrangement en maak uw verblijf tijdens de feestdagen compleet.

3 Daags Kerstarrangement
Oud & Nieuw

Oud & Nieuw

Wilt u er na de drukke kerstdagen even lekker op uit en in alle rust het nieuwe jaar inluiden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Maak een heerlijke nieuwjaarswandeling op de Veluwe of reserveer de Nieuwjaarsbrunch met de familie.

  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
  • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!