Direct naar de contentDirect naar de footer
Hét hotel voor u en uw hele gezin
Hét hotel voor u en uw hele gezin

Familiehotel

Bij Van der Valk Hotel Apeldoorn bent u aan het juiste adres met het hele gezin of familie.

Het hotel beschikt over meerdere kamer types waar u met het hele gezin in één kamer kan verblijven. Neem bijvoorbeeld de familiekamer, deze is van alle gemakken en luxe voorzien. Bovendien zijn deze kamers ook geschikt voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Daarnaast is er buiten de slaapvertrekken om, in de omgeving van het hotel, genoeg te beleven!

Faciliteiten voor de kinderen

  • Zwembad
  • Natuurspeeltuin
  • Boerderijdieren
  • Interactieve speurtocht
Familiekamer

Familiekamer

Deze kamer is voor het gehele gezin! Deze ruime en licht ingerichte kamer met aparte slaapkamers is uitermate geschikt voor een langdurig verblijf. Aan ruimte voor een extra babybedje, buggy, speelgoed en zelfs de hondenmand is geen gebrek. De ruime badkamer met een ligbad, een aparte douche, apart toilet, scheerspiegel en Dyson föhn voldoet aan ieders wensen.

Boek direct uw kamer
Buitenspelen

Buitenspelen

Van der Valk Hotel Apeldoorn bevindt zich midden in een groene omgeving. De natuurspeeltuin en naastgelegen weide met varkens, geiten en kippen zullen niet snel vervelen! Daarnaast start vanaf het hotel de interactieve wandelroute richting het aangrenzende bos. Als u goed oplet treft u hier geregeld eekhoorns aan, deze genieten van de vers (of bewaarde) hazelnootjes. Mocht het weer tegenvallen, wees niet getreurd! Ons zwembad geeft het ultieme vakantiegevoel voor jong en oud!

Bordjevol

Bordjevol

Ons stijlvolle restaurant met open keuken serveert s ’ochtends tot s ’avonds de klassieke Valk- en moderne gerechten. Maar ook is de keuze van de kinderkaart reuze! Start de dag met het gezin bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Geniet van uw lunch met uitzicht over de moestuin. Dit stuk van de riante tuin is toegankelijk voor iedereen. Neem samen een kijkje in de keuken van de kok en zie wat de tuin te bieden heeft. Veel van deze producten ziet u zomaar terug op uw bord tijdens het uitgebreide diner!

Reserveer direct uw tafel