Direct naar de contentDirect naar de footer
Sportief bij hotel Apeldoorn!
Sportief bij hotel Apeldoorn!
"Goede voorbereiding is het halve werk!"

Sport hotel

Hotel Apeldoorn heeft ruime ervaring in het ontvangen van professionele sportploegen. Diverse bekende nationale in internationale sporters hebben het hotel reeds bezocht. Spelersgroepen bezoeken ons hotel voorafgaand aan belangrijke wedstrijden, ter voorbereiding van de Olympische spelen (trainingen en kwalificatietoernooien), EK’s en WK’s. Wenst u ook een perfecte voorbereiding op uw sportevenement? Dan dan contact met ons op!

Sportploegen die wij reeds hebben mogen ontvangen

  • Eredivisie en eerste divisie clubs
  • (Baan)wielrenners
  • Internationale- en clubvolleyballers
  • Semi-professionele sportploegen
Private dining

Private dining

Om een wedstrijd ongestoord voor te bereiden is een ruimte exclusief voor uw gasten een must. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid voor een private dining. Daarbij stemmen wij samen met u een menu af die aansluit bij de wensen van de sporters.

Offerte aanvragen
Overnachten / Hotel kamers

Overnachten / Hotel kamers

Een erg belangrijk onderdeel voor topprestaties is voldoende rust. Daarin kunnen wij voorzien met onze 152 ruime, luxe en moderne hotelkamers. Indien gewenst kunnen de sporters gebruik maken van double rooms met single beds. Ook is het mogelijk om hotelkamers in te zetten als massageruimte.

Neem contact op
Faciliteiten

Faciliteiten

Bij Hotel Apeldoorn is het ook mogelijk ruimtes te reserveren voor een teambespreking of video-analyse. De multifunctionele zalen zijn ook in te zetten als persruimte.

Onze parkeerplaats is geschikt voor meerdere spelersbussen die de spelers voor de ingang kan afzetten of oppikken.

Daarnaast beschikt het hotel over een ruimte fitness die is voorzien van de modernste apparatuur, een zwembad en meerdere sauna’s en stoomcabines.

Sportvelden

Sportvelden

Van trainingskamp tot toernooi dit faciliteren wij graag voor u.

In samenwerking met WSV Apeldoorn kunnen wij elk sportevent organiseren. Een potje volleybal of een professionele training op een UEFA gecertificeerd voetbalveld, alles is mogelijk.

Op ons eigen sportveld gelegen naast ons hotel kunnen wij verschillende teambuilding & outdoor activiteiten faciliteren voor een unieke vergaderbreak.