Direct naar de contentDirect naar de footer

Sport hotel

Hotel Apeldoorn heeft ruimte ervaring in het ontvangen van professionele sportploegen. Diverse bekende nationale in internationale sporters hebben het hotel reeds bezocht. Spelersgroepen bezoeken ons hotel voorafgaand aan belangrijke wedstrijden, ter voorbereiding van de Olympische spelen (trainingen en kwalificatietoernooien), EK’s en WK’s. Wenst u ook een perfecte voorbereiding op uw sportevenement? Dan dan contact met ons op!

Sportploegen die wij reeds hebben mogen ontvangen

  • Eredivisie en eerste divisie clubs
  • (Baan)wielrenners
  • Internationale- en clubvolleyballers
  • Semi-professionele sportploegen
Private dinning

Private dinning

Om een wedstrijd ongestoord voor te bereiden is een ruimte exclusief voor uw gasten een must. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid voor een private dinning. Daarbij stemmen wij samen met u een menu af die aansluit bij de wensen van de sporters.

Offerte aanvragen

Faciliteiten

Naast de private dinning en hotelkamers is het bij Hotel Apeldoorn ook mogelijk ruimtes te reserveren voor een teambespreking of video-analyse. Ook is het mogelijk één van onze multifunctionele zalen in te zetten als persruimte.

Onze parkeerplaats is geschikt voor meerdere spelersbussen die de spelers voor de ingang kan afzetten of oppikken. Ook beschikt het hotel over een ruimte fitness die is voorzien van de modernste apparatuur, een zwembad en meerdere sauna’s.

Overnachten / Hotel kamers

Overnachten / Hotel kamers

Een ander belangrijk onderdeel voor topprestaties is rust. Daarin kunnen wij voorzien met onze 152 ruime, luxe en moderne hotelkamers. Indien gewenst kunnen de sporters gebruik maken van double rooms met single beds. Ook is het mogelijk om hotelkamers in te zetten als massageruimte.

Neem contact op