Direct naar de contentDirect naar de footer
Multifunctioneel sportveld
Multifunctioneel sportveld
Maar liefst 16 hectare aan rust en ruimte
Bloementuin

Samenkomen in de buitenlucht

Naast het organiseren van bijeenkomsten ontzorgt Hotel Apeldoorn u ook in het organiseren van "teambuilding” activiteiten in én rondom het hotel.

Het hotel beschikt over een riant sportveld en enorme tuin welke uitermate geschikt zijn voor een verscheidenheid aan activiteiten.

Activiteiten

  • Voetballen
  • Schapendrijven
  • Boogschieten
  • En nog veel meer...
Inspirerende activiteiten

Inspirerende activiteiten

Activiteiten en evenementen in de buitenlucht zijn een uitermate geschikte toevoeging aan uw bezoek bij Hotel Apeldoorn.

Deze unieke activiteiten zoals schapendrijven, katapult- en bruggen bouwen of schermen zijn een bijzondere ervaring om nooit te vergeten. Samen met onze partner bespreken we graag uw wensen.

Sportveld

Sportveld

Op loopafstand van het hotel bevindt zich ons sportveld, welke geschikt is voor sportieve activiteiten. Voor het organiseren van een informele sportwedstrijd of toernooi bent u bij ons aan het juiste adres.

Er is voldoende ruimte voor sporten zoals handbal, voetbal, badminton of zelfs een stevig potje trefbal.

Vraag direct uw offerte aan
Rustgevende omgeving

Rustgevende omgeving

Uiteraard is er naast de sportieve buitenactiviteiten ook voldoende ruimte voor het organiseren van ontspannende evenementen die zorgen voor verbinding

Denk hierbij aan een interactieve wandeling door de riante tuin of een ontspannende tai chi sessie te midden van de bloementuin naast het hotel.

Neem contact op

Neem contact op

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
7325 AW Apeldoorn

Afdeling Sales
+31 (0)55 8000 880
sales@apeldoorn.valk.nl