Direct naar de contentDirect naar de footer
Multifunctioneel sportveld
Multifunctioneel sportveld
Maar liefst 16 hectare aan rust en ruimte
Bloementuin

Samenkomen in de buitenlucht

Naast het organiseren van bijeenkomsten ontzorgt Hotel Apeldoorn u ook in het organiseren van "teambuilding” activiteiten in én rondom het hotel.

Het hotel beschikt over een riant sportveld en enorme tuin welke uitermate geschikt zijn voor een verscheidenheid aan activiteiten.

Activiteiten

  • Voetballen
  • Schapendrijven
  • Boogschieten
  • Yoga sessies
  • Teambuilding
Schapen drijven

Schapen drijven

Ervaar de kunst van het hoeden met onze bekwame professionals. Leer hoe je een kudde schapen begeleidt, controleert en ontwikkel een diep begrip van hun gedrag en communicatie. Deze workshop zorgt niet alleen voor een unieke band met dieren, maar deze activiteit leert ook een waardevolle vaardigheden op het gebied van leiderschap en geduld.

Yoga

Yoga

Grenzend aan onze tuin bevindt zich ons “Glassehouse” deze ruimte is een oase van licht en transparantie. Ideaal om te genieten van de sereniteit van yoga. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door zachte rekoefeningen, poses en meditatietechnieken. Verbeter uw flexibiliteit, vind innerlijke rust en verjong uw geest en lichaam. Ongeacht je ervaringsniveau, onze yogasessies zijn geschikt voor alle vaardigheidsniveaus.

Boogschieten

Boogschieten

Laat je innerlijke Robin Hood los terwijl je de kunst van het boogschieten leert. Onze deskundige instructeurs leren je de juiste technieken voor het omgaan met pijl en boog, waardoor je focus en precisie verbeteren. Daag jezelf uit met schietoefeningen en doe mee aan vriendschappelijke wedstrijden. Boogschieten is een geweldige manier om de oog-handcoördinatie te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten.

Verbeter uw teamwork en samenwerking

Door middel van onze zorgvuldig ontworpen teambuildingactiviteiten. Doe mee aan spannende uitdagingen en probleemoplossende oefeningen die effectieve communicatie, vertrouwen en synergie bevorderen.

Of u nu een individu bent dat op zoek is naar persoonlijke groei of een groep die verbindingen wil versterken, onze activiteiten bieden tal van voordelen.

Neem contact op

Neem contact op

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
7325 AW Apeldoorn

Afdeling Sales
+31 (0)55 8000 880
sales@apeldoorn.valk.nl