Direct naar de contentDirect naar de footer
Een compleet verzorgd congres
Een compleet verzorgd congres
16 multifunctionele zalen

Maak uw congres succesvol

Hotel Apeldoorn heeft een gunstige ligging in hartje Gelderland en biedt gratis parkeergelegenheid voor alle gasten. Het hotel beschikt over 16 multifunctionele zalen waarvan de grootste congreszaal tot 450 personen kan ontvangen. Hiermee is het hotel een geschikte uitvalsbasis voor (meerdaagse) congressen.

Wij helpen u graag met alle aspecten van voorbereiding tot de invulling en uitvoering van uw congres.

Van der Valk Hotel Apeldoorn

  • 16 multifunctionele zalen met airco en daglicht
  • Gratis parkeren tijdens uw bijeenkomst
  • Snel en gratis wifi in het gehele hotel
  • 151 luxueuze kamers en suites
  • Flexibiliteit en een gastvrij team dat graag met u meedenkt
Faciliteiten congreszalen

Faciliteiten congreszalen

De ruime congreszalen zijn uitgerust met de meest moderne audiovisuele apparatuur. Tijdens presentaties is het gebruik van meerdere schermen hierdoor geen enkel probleem. Mocht u technische vragen hebben is ondersteuning altijd binnen handbereik. Tevens hebben alle congreszalen daglicht, klimaatbeheersing en is beveiligde internetverbinding overal beschikbaar.

Vraag direct uw offerte aan
Subzalen en Business Lounge

Subzalen en Business Lounge

Op dezelfde etage als de plenaire zaal bevinden zich verschillende multifunctionele zalen met flexibele opstellingen. Deze ruimtes kunnen dus volledig naar uw wensen worden ingericht.

Te midden van alle zalen bevindt zich een ruime lounge waar mogelijkheid is tot lunchpauzes en een afsluitende borrel. Deze lounge is ook uitermate geschikt voor korte subsessies tijdens de bijeenkomst.

Hybride Congres Creëren

Hybride Congres Creëren

Voor groepen vanaf ±20 personen kan het raadzaam om een fysieke technicus in de zaal aanwezig te hebben. Hiermee vergroot u de online mogelijkheden ook nog eens enorm. Zo kan er worden gewerkt met een Q&A voor de online deelnemers, online polls en kunnen er diverse presentaties in elkaar worden geïntegreerd. Ook is het mogelijk om te werken met verschillende camera standpunten zodat de deelnemers thuis optimaal kunnen meekijken. Graag informeren wij u verder over de beschikbare mogelijkheden.

Neem contact op

Neem contact op

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
7325 AW Apeldoorn

Afdeling Sales
+31 (0)55 8000 880
sales@apeldoorn.valk.nl