Direct naar de contentDirect naar de footer
Feesten & partijen
Feesten & partijen
Exclusieve diners

Feesten

Ieder feest bij Van der Valk Hotel Apeldoorn is uniek! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een jubileum, u bent van harte welkom!

Samen met u organiseren wij een feest om nooit te vergeten. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, originaliteit en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij nodigen u graag uit om de locatie te komen bekijken om vervolgens aan uw wensen een passende invulling te geven. Wij denken graag met u mee!

Uw feest compleet verzorgd

  • Sfeervolle feestzalen met airco, daglicht en uitgebreide mogelijkheden
  • Eindeloze culinaire mogelijkheden
  • Flexibiliteit en een gastvrij team dat graag met u meedenkt
  • Gratis ruime parkeergelegenheid
  • 151 luxueuze kamers en suites
Feestzalen

Feestzalen

Op de eerste etage van Hotel Apeldoorn bevinden zich meerdere zalen die geschikt zijn voor een variatie aan hoeveelheid gasten. Deze informele zalen worden naar uw eigen wens ingericht en aangekleed. Van dansvloer tot podium, photobooth of karaoke set, niets is te gek!

Vraag direct uw offerte aan
The Glass House

The Glass House

Naast de prachtige tuin van het hotel ligt The Glass House. Dit is een ideale locatie voor het starten van uw onvergetelijke avond met een uitgebreid diner samen met uw dierbaren. Het gebouw beschikt over een eigen terras waar tijdens de zomermaanden in alle rust een exclusief diner kan plaatsvinden.

Entertainment

Entertainment

Naast de luxe hapjes en drankjes denken wij graag met u mee over de muzikale invulling van het feest. Het regelen van een DJ, muzikant of band nemen wij u graag uit handen!

Neem contact op

Neem contact op

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
7325 AW Apeldoorn

Afdeling Sales
+31 (0)55 8000 880
sales@apeldoorn.valk.nl