Hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn - Hotel Apeldoorn (in aanbouw)

De bouw vordert gestaag

De entree van het hotel

Hier vindt u een overzicht van nieuwsitems omtrent Van der Valk Hotel Apeldoorn

Aannemer Dura Vermeer levert pand op

Medio juni wordt het pand door onze aannemer Dura Vermeer in zijn geheel opgeleverd. Dit houdt in dat het pand waterdicht is en de ruwbouw volbracht is. Van Der Valk zal zelf zorg dragen voor de afbouw van het hotel.

De plafonds zitten er bijna in, de binnenmuren zijn grotendeels geplaatst en het hotel begint nu echt zijn identiteit aan te nemen!  

Parkeerterrein wordt aangelegd

Inmiddels gaan wij ook starten met de aanleg van ons parkeerterrein. Zo is de bouwtekening inclusief indeling goedgekeurd en gaan wij medio juni beginnen met de voorbereidingen.

Het zand, de juiste stenen en de infiltratiebuizen zijn binnen en wij verwachten dat het parkeerterrein omstreeks augustus in de afrondende fase zit.

Wellness in laatste fase ruwbouw

Ons wellnessgedeelte is, net zoals de rest van het pand, ook in de laatste fase van de ruwbouw beland. De vorm van het zwembad is gestort, de buitenmuren staan en ook het raamwerk is zo goed als af!

 

Wist u dat ons wellnessgedeelte voorzien is van een verwarmd zwembad, sauna, infraroodsauna en een hamam?

De wellness zal toegankelijk zijn voor zowel onze hotelgasten als gasten van buiten af. Het dragen van badkleding zal hier verplicht zijn.

 

 

Sollicitatieprocedures zijn in volle gang

Voor diverse functies binnen Hotel Apeldoorn zijn wij begonnen met het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken. Medio januari 2018 willen wij onze deuren gaan openen en uiteraard met een enthousiast team dat meteen voor u klaar staat!
Wilt u deel uitmaken van dit team? Kijk dan voor de actuele vacatures onderaan onze pagina onder het kopje 'vacatures'.