Direct naar de contentDirect naar de footer

Nieuws

Hier vind u een overzicht van het laatste nieuws omtrent Van der Valk Hotel Apeldoorn.

Buiten in de tuin

De buitenkant van het pand is zo goed als af. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het afmaken van de de bestrating rondom het Hotel. De oprit naar het Hotel ligt er in. Onze tuinvrouw zorgt voor prachtige bloemen en planten in onze tuin. Volgend voorjaar zal dit allemaal in bloei staan en kunnen onze gasten er wandelen en genieten van al het moois wat onze tuin te bieden heeft.


Binnen in het hotel

De binnenkant van het hotel begint steeds meer zijn vormen aan te nemen. De kamers zijn voorzien van tapijt en ook is er begonnen aan het leggen van het tapijt in de gangen. Momenteel zijn ze druk bezig met de bouw aan de keuken en aan de receptie. De laatste instalaties worden op dit moment geplaatst om zo onze gasten de hoogste service te kunnen bieden.

De wanden voor de zalen zijn geplaatst. De indeling voor de zalen is nu duidelijk zichtbaar.


Wellness & Fitness

Met de bouw van de Wellness en Fittness zijn ze druk bezig. Graag willen wij onze gasten op korte termijn verwelkomen in het Hotel. De Wellness & Fitness zal later open gaan dan de rest van het hotel. De verwachting is dat vanaf april ook hier gebruik van gemaakt kan worden.


Sollicitatieprocedures in volle gang

Voor diverse functies binnen Hotel Apeldoorn zijn wij begonnen met het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken. Medio februari 2018 willen wij onze deuren gaan openen en uiteraard met een enthousiast team dat meteen voor u klaar staat!
Wilt u deel uitmaken van dit team? Kijk dan voor de actuele vacatures onderaan onze pagina onder het kopje 'vacatures'.