Hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn - Hotel Apeldoorn (in aanbouw)

De bouw vordert gestaag

Uitzicht op de tuin en de omgeving

Hier vind u een overzicht van het laatste nieuws omtrent Van der Valk Hotel Apeldoorn

Opening komt dichterbij

Het heeft even geduurt maar we zijn nu echt in de laatste fase van de bouw beland. Er wordt op dit moment met man en macht gewerkt om onze eerste gasten vanaf 6 maart te mogen verwelkomen in ons prachtige hotel. De eerste toekomstige gasten hebben ons hotel al weten te vinden en de eerste boekingen zijn een feit. Wij zijn ontzettend trots op al het werk wat de afgelopen jaren is verzet en kijken er naar uit om eerste gasten te mogen ontvangen. 

Binnen in het Hotel

Het Hotel is van binnen zo goed als af. Alle collega's zijn met elkaar druk aan het schoonmaken om zo alles stofvrij en schoon te krijgen voor de opening. Daarnaast is er begonnen met het inrichten van de algemene ruimtes. De kamers zijn bijna allemaal af en onze Housekeeping is begonnen met de schoonmaak van de kamers. Per dag worden er nu grote stappen gemaakt en het is bijzonder om te zien hoe snel het gaat. 

Wellness & Fitness open medio april

Het Hotel is zo goed als af. Wij hebben met de bouw de keuze gemaakt om als eerste de kamers, zalen en het restaurant klaar te maken voor onze gasten. Dit betekent dat de Wellness even on hold is gezet. Inmiddels wordt er hier ook hard aan gewerkt. De verwachting is nu dat de Wellness medio april geopend zal worden.

Sollicitatieprocedures zijn in volle gang

Voor diverse functies binnen Hotel Apeldoorn zijn wij begonnen met het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken. Medio maart 2018 willen wij onze deuren gaan openen en uiteraard met een enthousiast team dat meteen voor u klaar staat!
Wilt u deel uitmaken van dit team? Kijk dan voor de actuele vacatures onderaan onze pagina onder het kopje 'vacatures'.