Direct naar de contentDirect naar de footer

De stad

Apeldoorn staat bekend om de vele stadsparken en het groene karakter. De stad beschikt over relatief weinig hoogbouw waardoor de stad een vriendelijke uitstraling heeft. Winkelen, kunst, cultuur, uitgaan en natuur komen in deze stad allemaal samen. Het centrum is een mengelmoes van oud en nieuw. In het centrum zijn de sporen van de oude dorpskern te herkennen. Daaromheen heeft het centrum een modern uiterlijk.

Beleef Apeldoorn

 • Winkelen

  Winkelen

  In Apeldoorn is er voor ieder wat wils. Het centrum kenmerkt zich door grote bekende winkelketens. Maar daarnaast zijn er nog veel onontdekte kleine winkel straatjes waar de leukste boetiekjes te vinden zijn. Naast de grote en kleine winkelstraten heeft Apeldoorn ook twee overdekte winkelcentra "de Oranjerie" en "de Korenpassage". Het centrum van Apeldoorn heeft verschillende parkeergarages en is op loopafstand van het station. Vanaf het Van der Valk Hotel in Apeldoorn is het 12 minuten fietsen.

 • Eten & Drinken

  Eten & Drinken

  Een ruime keuze aan restaurants, bars en eetcafé's, daar staat Apeldoorn bekend om. Het aanbod is enorm en in verschillende prijsklasse. Voor ieder wat wils van Italiaans, Grieks of Oosters, van een eenvoudig eetcafé tot een michelinster restaurant. Voor meer informatie en de leukste tips over restaurants in de omgeving kunt u terecht bij onze receptie of neem een kijkje op: www.uitinapeldoorn.nl/eten-drinken

 • Avondje Uit

  Avondje Uit

  In Apeldoorn bent u aan het juiste adres voor een gezellige avond uit. Ga een avondje bowlen, naar de bioscoop of naar het casino en sluit deze heerlijke avond af in één van de gezellige cafés van de stad. Op het Caterplein vind u het bruisende uitgaanshart van Apeldoorn. Theater Orpheus heeft iedere dag voorstellingen voor jong en oud. Voor de leukste uitgaans- tips loopt u even langs bij de receptie.