Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Evenementen Kalender

Beleef in en rondom Apeldoorn

In Apeldoorn en omgeving is genoeg te zien en te beleven. Tijdens ieder seizoen is wel iets te beleven voor jong en oud. Alle informatie over de evenementen in en rondom Apeldoorn vind u hier.

Evenementen Kalender

 • juli/augustus

  juli/augustus

  - Veluwse avondmarkt, iedere donderdagavond in juli en augustus, van 18:00 tot 21:15, is er in het centrum van Beekbergen een gezellige avondmarkt. Ga terug in de tijd en maak kennis met oude ambachten en proef diverse streekgerechten.

  - StadsOase, Iedere zondag in Juli en augustus. Geniet van muziek, theater, kunst, eten en drinken tijdens dit zomerfestivalletje in Apeldoorn. Het evenement vind plaats op het Van Reekumplein en de toegang is gratis.

  - Lumido, Van 13 juli t/m 18 augustus. Een sprookje rondom de bosvijver in Berg en Bos. Laat u verassen door lichtshows en live optredens. Kaartjes zijn te verkrijgen voor 7.50.

  - Prins en Prinsessendagen op Paleis het Loo, 24 juli t/m 22 augustus. Voor de jonge museumbezoekers van Paleis het Loo wordt er dit jaar de prinsen en prinsessendagen georganiseerd. Een familie uitje die zeker de moeite waard is. De kinderen mogen verkleed op bezoek komen en kunnen zich laten schminken, eigen kroontjes versieren en een medaille maken.

  - Streekmarkt, Elke vierde zaterdag van de maand tussen 24 maart en 24 november vind de streekmarkt plaats in het centrum gebied van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Al wandelend of fietsend kunt genieten van lokale producten zoals kazen en speciaal bieren.

  - Zomermarkt Uddel, op dinsdag 31 juli vind de Uddelse Zomermarkt weer plaats met een grote variëteit aan kramen. De markt vind plaats van 14:00 tot 21:00 uur.

  - Apeldoornse Terrassen Parade, Op 5 augustus vind de eerste editie van de terrassen parade plaats. Een gezelschap van verschillende artiesten trekt tijdens deze koopzondag langs de terrassen in Apeldoorn. Ze vermaken het publiek met verschillende soorten entertainment. Muzikanten, theatermakers, tafelgoochellaars en acrobaten zullen van 13.30 tot 17:30 aanwezig zijn in de binnenstad.

  - Braderie Hoenderloo, De eerste 3 woensdagen van augustus van 16:00 tot 21:00 vind de gezellige braderie rond de muziektent in Hoenderloo plaats. Een braderie voor jong en oud met onder andere een kinderkleedjesmarkt, braderie en kermis.