Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

* Het terras van ons Restaurant is sinds dit jaar volledig rookvrij. Op het terras van onze Hotelbar mag nog wel gerookt worden.

** Tijdens Oud en nieuw is het restaurant geopend tot 20:00 en de bar sluit om 22:00.

Ontbijt van buitenaf

Ontbijt van buitenaf

Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet. Ook tijdens de feestdagen bent u van harte welkom voor een heerlijk ontbijt.
Lunch

Lunch

Ook voor een goede lunch bent u bij hotel Apeldoorn aan het juiste adres.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Geniet van een uitgebreid lunchbuffet. Ons lunchbuffet is de hele week van 12:00 tot 14:00 uur.
Diner

Diner

In ons stijlvolle restaurant kunt u heerlijk genieten van het diner. De keukenbrigade kookt voor u zowel de klassieke Valk gerechten als moderne gerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
2230 beoordelingenAlle beoordelingen
Martijn Koopman
Hotel Apeldoorn  
Altijd een prima diner

We hebben heerlijk gegeten. De bediening was vlot en attent. Niks op aan te merken. Misschien iets voor de volgende menukaart. Weer een heerlijke hamburger. Laatst in van der valk Tilburg geweest en deze was ongelooflijk lekker. Ook misten we de kinder pasta bolognaise. Maar geen geklaag want het was gewoon prima.