Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen in Hotel Apeldoorn
Vergaderen in Hotel Apeldoorn
Van boardroom tot multifunctionele zaal

Vergaderen

Hotel Apeldoorn biedt 16 multifunctionele vergaderzalen, waaronder twee boardrooms. Alle zalen beschikken over de meest moderne apparatuur en beschikken over een beamer of LCD scherm voor presentaties. Tevens hebben alle vergaderzalen daglicht, klimaatbeheersing, voldoende stroompunten en is er een beveiligde internetverbinding aanwezig.

Ook is het mogelijk uw meeting of training te laten plaatsvinden in onze Glass House, met uitzicht over onze prachtige hoteltuin.

Van der Valk Hotel Apeldoorn

  • 16 multifunctionele zalen met airco en daglicht
  • Een luxe business lounge met onbeperkt koffie, frisdranken en vers fruit
  • Gratis parkeren tijdens uw bijeenkomst
  • Snel en gratis wifi in het gehele hotel
  • 151 luxueuze kamers en suites
  • Flexibiliteit en een gastvrij team dat graag met u meedenkt
Meerdaagse bijeenkomsten

Meerdaagse bijeenkomsten

Alles onder één dak maar toch voldoende afwisseling tussen ruimtes. Dit sluit perfect aan bij de mogelijkheden in Hotel Apeldoorn. Tijdens een meerdaagse bijeenkomst kunnen de gasten in alle rust en ruimte vergaderen. Ontbijt, lunch en diner is beschikbaar in het restaurant of nabij de vergaderzaal. Borrels zijn toegankelijk in de Business Lounge of de bar op de begane grond. Voor ontspanning tijdens de overnachting is de uitgebreide fitnesse en luxe wellness vrij toegankelijk.

Offerte aanvragen
Conferentiecamera

Conferentiecamera

Wij beschikken over een conferentie camera. Zowel de camera als speakerphone beschikken over scherpe kwaliteit. Het is dan ook gemakkelijker dan ooit om iedereen bij het gesprek te betrekken, zowel voor gasten die fysiek aanwezig zijn in de zaal als voor gasten die aanwezig zijn op afstand. Het is eenvoudig aan te sluiten dankzij een plug-and-play USB-aansluiting.

Deze camera is beschikbaar tot maximaal 20 personen.

Teambuilding

Teambuilding

Hotel Apeldoorn ligt midden in een groene omgeving en beschikt over een riante tuin met weides en bossen. Hier liggen genoeg mogelijkheden voor groepsactiviteiten in de natuur. Denk hierbij aan een interactieve wandelroute, boogschutten, schapen drijven. Niets is te gek en ons salesteam denkt graag met u mee!

Meer informatie
Neem contact op

Neem contact op

Van der Valk Hotel Apeldoorn
Landgoedlaan 26
7325 AW Apeldoorn

Afdeling Sales
+31 (0)55 8000 880
sales@apeldoorn.valk.nl


Bekijk de brochure