- Hotel Apeldoorn (nieuw)

De omgeving van Apeldoorn

Apeldoorn is het kloppende hart van de Veluwe. De binnenstad is modern maar bevat tevens nog sporen uit het verleden. De vele monumenten maken Apeldoorn ook tot een echte monumentenstad.

Over Apeldoorn

 • De natuur - Hotel Apeldoorn (nieuw)

  De Natuur

  Apeldoorn is gelegen in het mooie en rustgevende natuurgebied "De Veluwe". Dit gebied is bij uitstek geschikt voor een mooie wandeling of een fietstocht. Er zijn verschillende statige landgoederen te vinden en te bezoeken. Daarnaast beschikt de Veluwe over het grootste natuurgebied van Natuurmonumenten "Nationaal Park Veluwezoom", beter bekend als de Postbank. Bij de receptie hebben wij verschillende wandel en fietsroutes beschikbaar om zo dit prachtige gebied te verkennen.

  Lees meer
 • De stad - Hotel Apeldoorn (nieuw)

  De stad

  Apeldoorn is samen met Zupthen en Deventer de stedendriehoek van Gelderland. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en groene uitstraling. De binnenstad kenmerkt door strakke architectuur en monumentale panden. Naast de winkelstraat zijn er twee overdekte winkelcentra te vinden in het centrum van Apeldoorn. Stadsplattegronden vind u bij de receptie.

  Lees meer
 • Een dagje erop uit - Hotel Apeldoorn (nieuw)

  Een dagje erop uit

  Apeldoorn is de ideale plaats om een dagje erop uit te gaan

  Lees meer